Keczup z octem balsamicznym z Modeny BIO
Opis
KECZUP Z OCTEM BALSAMICZNYM BIO
masa netto:340 g
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 426 kJ/100 kcal-
-tłuszcz <0,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g-
-węglowodany 23 g, w tym cukry 20 g-białko 1,6 g- sól 1,2 g.
Składniki: koncentrat pomidorowy podwójnie skoncentrowany* 40%,
zagęszczony moszcz winogronowy* 23%, woda,
ocet balsamiczny z Modeny* 9,9% (ocet winny*,
moszcz z winogron* 27%), ocet winny*, sól morska.
*z kontrolowanych upraw ekologicznych
Producent:LaSelva,S.P.81 Osa, n.7, Orbetello(GR), Italia.
PRODUKT ROLNICTWA EKOLOGICZNEGO.
Rolnictwo Włoch.
Jednostka certyfikująca IT BIO 006.